Veneet

Laadukkaat ja käytännölliset kotimaiset veneet kaikkiin käyttötarkoituksiin merkeiltä Terhi, Faster ja Silver sekä kaikki tarpeelliset lisävarusteet. Koeajossa suosikkimallit ja kauden uusia tulokkaita. Tarjoamme joustavat rahoitusratkaisut ja toimitukset ympäri Suomea. Tutustu varastomalleihin ja pyydä erinomainen tarjous helposti verkossa!

Terhi

Suomalaiset Terhi-veneet valmistetaan vahvasta ja sileästä, iskun- ja säänkestävästä ABS-muovista. Tyhjiömuovattujen ulkokuorien väli täytetään vettä hylkivällä polyuretaanivaahdolla, joka toimii rakenteen vahvistajana ja kellukkeena. Kerrosrakenne vaimentaa ääntä ja tekee veneestä täysin uppoamattoman. Terhit ovat pitkäikäisiä ja erittäin helppohoitoisia veneitä, joiden viimeistely on täysin omaa luokkaansa.

Silver

Silver-veneet sai alkunsa 1990-luvun alussa, jolloin viisi kunnianhimoista miestä päättivät ryhtyä valmistamaan kestäviä, käytännöllisiä, turvallisia ja muotoilultaan puhuttelevia moottoriveneitä Pohjois-Euroopan vaativiin olosuhteisiin. Silverin alumiinirunkoiset venemallit sopivat niin mökkeilijöille, huviveneilijöille kuin vapaa-ajan kalastajille. Kaikki Silver-veneet suunnitellaan ja valmistetaan yhä tänä päivänä Suomessa.

Faster

Faster-veneiden käyttöominaisuudet on hiottu huippuunsa mm. poliisin ja pelastuslaitosten ammattikäytössä. Valmistusmateriaalina veneissä on tavallista vahvempaa, käsittelemätöntä merialumiinia, joka on helppohoitoista ja paksua. Korkeat laidat, tukevat kaiteet ja sisäpohjan karhennus tekevät Fasterista huipputurvallisen. Nerokas pohjaratkaisu takaa ihanteellisen käsiteltävyyden vaikeissakin olosuhteissa, myös runsaasti lastattuna.

Jätä soittopyyntö