Mönkijät - Saimaan Lakemotors

Mönkijät

Mönkijät ja traktorimönkijät niin pihatöihin, tien päälle kuin maastoon eri kokoluokissa merkeiltä Honda, CF Moto ja Access sekä kaikki tarvittavat lisävarusteet. Paikan päällä koeajossa suosituimpia malleja! Tarjoamme joustavan rahoituksen ja toimituksen ympäri Suomea. Tutustu varastovalikoimaan ja pyydä tarjous helposti verkossa!

Honda

Vaativaan maastoon ja kovempiinkin töihin erinomaisesti soveltuva, kestävää ja taattua laatua edustava Honda-mallisto erottuu joukosta. Runsaasta lisävarusteiden valikoimasta oman menopelin voi varustella yksilöllisiin tarpeisiin sopivaksi. Honda-mönkijöille myönnetään erittäin pitkä, neljän vuoden takuu.

CF Moto

Modernia muotoilua ja lyömätöntä laatua kilpailukykyisin hinnoin niin työhön kuin vapaa-aikaankin. CF Moto tarjoaa monipuolisen malliston kokoluokassa  500-800 cc. Valmistajan 3 vuoden takuu ja pohjoismaissa yhä laajempaa suosiota saavuttava CT Moto on luotettava valinta sekä pihatöihin että maastoon!

Access

Hinta-laatusuhteeltaan erinomaiset Access-mönkijät ovat keränneet kiitosta ensiluokkaisesta käsiteltävyydestä, nykyaikaisesta muotoilusta sekä vaativassakin käytössä koetusta korkealuokkaisesta laadusta! Access-mönkijät soveltuvat hyvin työntekoon, raskaampaankin maastoon tai esimerkiksi nuorison menopeliksi liikennekäyttöön.

Jätä soittopyyntö