Terhi 450CC + Honda BF40LRTU

9 990,00 

+ Toimituskulu 600 €

Jätä soittopyyntö tästä laitteesta!

Tekniset tiedot

Paino: 290 kg
Sijainti: Ristiina, Etelä-Savo
Väri: Valkea
Vuosimalli: 2019
Runkomateriaali: Lujitemuovi
Pituus: 4.45 m
Leveys: 1.85 m

Lisätiedot

Uusi Terhi 450 CC on monipuolinen keskipulpetillinen moottorivene, jolla sekä kuljet mökkimatkat ja retkeilet perheen kesken tai josta heittokalastelet ja lasket verkkoja. Malli perustuu olemassa olevan Terhi 445-mallin runkoon, mutta 450-mallissa peräpeili on erikoisvahvistettu, mahdollistaen jopa 40 hv:n perämoottorin asennuksen. Korotetun moottoritehon ansiosta veneen kuorman kestävyys on entistä parempi ja liukuun nousu on helpompaa. Terhi 445-malleista tuttu taittuva keskipenkki, neljä lukittavaa säilytystilaa sekä lukittava säilytyspaikka airoille säilyvät ennallaan.

Ohjauspulpetti on tuotu veneen keskelle, jolloin vene on paremmin tasapainossa yksin ajettaessa. Pulpetin sijoitus keskellä venettä tekee myös veneessä kulkemisesta helppoa ja turvallista. Veneen akku ja päävirtakytkin on sijoitettu pulpettiin, joten takapenkin alle jää suuri säilytystila johon mahtuu jopa kaksi polttoainesäiliötä.
Terhi 450 CC-mallissa on muiden Terhien tapaan kaksoisrakenne, joka takaa paitsi uppoamattomuuden myös todella hiljaisen ajonautinnon kovassakin kelissä. Kahden ABS-muovikuoren väliin vaahdotetaan vettä-imemätöntä polyuretaania, joka toimii rakenteen vahvistajana ja kellukkeena samalla kun se vaimentaa ääniä. Terhi-veneille myönnetään yhdessä Honda-perämoottorin kanssa peräti 5 vuoden kuluttajatakuu

Moottori

Merkki: Honda
Malli: BF40LRTU
Tyyppi: Perämoottori, 4-tahti
Polttoaine: Bensiini
Teho: 40

Tarjouspyyntö

Henkilötiedot

Tarjoan vaihdossa
Jätä soittopyyntö