Terhi 450C + HONDA BF40LRTU UUTUUS

9 990,00 

+ Toimituskulu 600 €

Jätä soittopyyntö tästä laitteesta!

Tekniset tiedot

Paino: 295 kg
Sijainti: Ristiina, Etelä-Savo
Väri: Valkea
Vuosimalli: 2019
Runkomateriaali: Lujitemuovi
Pituus: 4.45 m
Leveys: 1.85 m

Lisätiedot

Terhi 450 C-malli perustuu olemassa olevan 445 C-mallin runkoon, mutta 450 C-mallissa peräpeili on erikoisvahvistettu alumiinilevyllä, mahdollistaen jopa 40 hv:n perämoottorin asennuksen. Suurempi moottoriteho on hyödyksi etenkin jos veneessä usein kuljetetaan suuria kuormia, tai veneessä pääosin matkustaa 4-5 henkilöä. Isompi moottori myös helpottaa liukuunnousua, mutta toki kuormitus vaikuttaa liukuunnousukynnykseen. Terhi 445-malleista tuttu fiksu, taittuva keskipenkki, neljä lukittavissa olevaa säilytystilaa, sekä lukittava säilytyspaikka airoille säilyvät ennallaan.
450 C-malli ajetaan takapenkiltä käsin, ja pulpetti on sijoitettu styyrpuurin puolelle. Ohjauspulpetti, tuulilasin ja tuulilasin kaide ovat veneessä vakiona, mutta sivu-, taka-, ja keulakaiteet on ostettava erikseen. Keulaan on myös asennettavissa lisävarusteinen aurinkotaso, vahvistettuna taso taipuu myös heittotasoksi. Lisävarusteena saatavana mm. sivukaiteet, keulakaiteet, anturiteline peräpeilianturille, peräkuomu, pulpetin suojahuppu, säilytyspeitto, targakaari kalastukseen sekä tyynysarja. Varustelemalla veneesi, teet siitä soveltuvan juuri omaan käyttöösi

Moottori

Merkki: Honda
Malli: BF40DK4 LRTU
Tyyppi: Perämoottori, 4-tahti
Polttoaine: Bensiini
Teho: 40

Lisätiedot:
BF40:llä nautit erinomaisesta kiihtyvyydestä, huippusuorituskyvystä ja uskomattomasta taloudellisuudesta. Tämä perämoottori on täynnä Hondan nykytekniikkaa, joka tekee moottorista todella tehokkaan sekä luokkansa vähäpäästöisimmän ja kevyimmän. Luokkansa paras polttoainetalous. Tällä moottorilla nautit erinomaisesta kiihtyvyydestä, huippusuorituskyvystä ja uskomattomasta taloudellisuudesta. ECOmo-teknologialla ja älykkäällä laihaseostekniikalla varustettu BF50 on kevyt, päästöiltään puhdas ja ääneltään hiljainen. Siinä on myös todella pieni polttoaineenkulutus – erityisesti matka-ajossa.

Tarjouspyyntö

Henkilötiedot

Tarjoan vaihdossa
Jätä soittopyyntö