Terhi 445C Erikoishintaan 1kpl

8 490,00 

+ Toimituskulu 600 €

Jätä soittopyyntö tästä laitteesta!

Tekniset tiedot

Paino: 280 kg
Sijainti: Ristiina, Etelä-Savo
Väri: Valkoinen
Vuosimalli: 2018
Runkomateriaali: Lujitemuovi
Pituus: 4.45 m
Leveys: 1.85 m

Lisätiedot

Esittelyvenepaketti BF20DK2LRTU koneella sh. 9 180 EU_RO + luovutuskulut 600EU_RO tarjous nyt 8490EU_RO + luovutuskulut 600EU_RO

Pulpettiversio Terhi 445 C on sisarmalliaan runsaammin varusteltu kokonaisuus. Vakiovarusteena pulpetin lisäksi mm. tuulilasi kaiteineen, sivukaiteet ja knaapit. Lisää urheilullisuutta ja kuormankestokykyä haluava voi valita pulpettiversioon peräti 30 hevosvoiman koneen menettämättä turvallisuudesta ripaustakaan. Luonnollisesti vene on myös soudettavissa. Terhi 445 C on oivallinen yhteysveneeksi, kalastukseen ja veneretkeilyyn.

Moottori

Merkki: Honda
Malli: BF20LRTU
Tyyppi: Perämoottori, 4-tahti
Polttoaine: Bensiini
Teho: 20

Lisätiedot:
BF20 on luokkansa kevyin perämoottori ja sopii siksi kaikkiin veneisiin. Se on myös ihanteellinen ratkaisu, mikäli haluat korvata vanhan kaksitahtiperämoottorisi uusimalla nelitahtitekniikalla. HONDA BF20 TEKNIIKKA. Digitaalisesti ohjattu sytytys - optimaalinen tehon tuotto Käsi- tai sähkökäynnistys automaattirikastimin Täyttää uudet EU-RCD-päästövaatimukset Makeavesihuuhtelu pidentää moottorin ikää Moottorin ainutlaatuinen heiluriripustus vaimentaa värinää Moottorin etupuolelle sijoitettu vaihdevipu helpottaa käyttöä Kaasukahvan ja ohjauksen jäykkyys säädettävissä ilman työkaluja Öljynpaineen varoitusvalo Ylikuumenemisen ja ylikierrosten varoitusjärjestelmä Saatavana kauko-ohjauksella tai ohjauskahvalla varustettuna Integroitu kantokahva. Nelilapainen alumiinipotkuri Saatavilla myös kahvaohjattavat mallit kaasukevennetyllä kipillä sekä uutuutena kaudella 2018 kahvaohjattavat SHTU- ja LHTU-mallit sähköstartilla ja -kipillä.

Tarjouspyyntö

Henkilötiedot

Tarjoan vaihdossa
Jätä soittopyyntö