Silver Eagle BRX Kysy tarjous

51 990,00 

+ Toimituskulu 900 €

Jätä soittopyyntö tästä laitteesta!

Tekniset tiedot

Paino: 860 kg
Sijainti: Ristiina, Etelä-Savo
Vuosimalli: 2020
Runkomateriaali: Alumiini
Pituus: 6.40 m
Leveys: 2.25 m

Lisätiedot

Silver Eagle BRX K+ Honda BF200AK3XU Koeajettavissa
sopimuksen mukaan

Eagle BRX on valmis paketti menevälle aktiivikäyttäjälle. Veneissä on vakiona uusi kokolasinen 9-tuuman Raymarine Axiom-karttaplotteri, joka palvelee käyttäjää niin navigoinnin, kalastuksen kuin viihteenkin saralla. Näyttö tukee yleisimpiä karttaformaatteja (C-Map, Navionics ja Lighthouse), ja siinä on sisäänrakennettu WiFi-yhteys ja Bluetooth-toiminto. WiFi:n avulla näytön voi vaivattomasti päivittää näytön Raymarinen uusimmilla ohjelmistopäivityksillä ja sen avulla voi jopa langattomasti jakaa näyttönäkymän esimerkiksi tabletin kanssa. Myös NMEA2000-verkko on vakiovaruste, joten lisävarusteiden asentaminen on helppoa ja karttaplotteri keskustelee vaivatta myös Honda-perämoottorisi kanssa. Kuljettaja saa helposti tietoon kaikki tärkeimmät moottoridatat, kuten nopeuden, veden syvyyden ja moottorin kierrosluvun. Näyttö tulkitsee myös Hondan ECOmo-moottoridatan ja kertoo veneilijälle taloudellisimman ajotavan. Näyttönäkymä on luonnollisesti erittäin helppo räätälöidä omiin käyttötarkoituksiin sopivaksi kätevän kosketusnäytön avulla.
Veneessä on vakiona myös pulpettien välinen 2-osainen ovi, kuljettajan tuulilasinpyyhin, kiinteä takakeskipenkki ja alumiiniset klaffipenkit sekä vahvat 30mm alumiinikaiteet. Takakeskipenkin ja klaffipenkkien istuintyynyt ja selkänojapehmusteet ovat myös vakiona, ja lisäksi veneessä on hydrauliohjaus sekä trimmitasot. Kulkuvalot sijaitsevat, Eagle BR-mallin tapaan, keulassa korkeimman askelman alla suojassa iskuilta, mutta näkyvillä pimeäajon aikana.

Moottori

Merkki: Honda Marine
Malli: BF150AK2XU
Tyyppi: Perämoottori, 4-tahti
Polttoaine: Bensiini
Teho: 150

Lisätiedot:
Paitsi suorituskyvyltään Honda BF150 -perämoottori on myös käyttömukavuudeltaan luokkansa parhaita. Vaihteisto toimii tarkasti ja kevyesti, joten moottorin hallinta on helppoa. Kaksi tasapainoakselia varmistaa värinättömän ja hiljaisen käynnin. Luokkansa tehokkaimmat ja taloudellisimmat perämoottorit, joiden edistyksellisen ja varmatoimisen tekniikan ansiosta voit huoletta lähteä pitkällekin merimatkalle ja palata turvallisesti kotisatamaan. BF150 vaihtaa luonnetta tarvittaessa. Hondan kehittämä VTEC-venttiiliajoitusjärjetelmä ja muuttuva imuilmajärjestelmä antavat moottorille kaksi eri luonnetta. Matalilla kierroksilla se tarjoaa vahvaa vääntöä, jolloin kiihtyvyys on paras mahdollinen. Keskikierroksilta huippukierroksille sen luonne muuttuu kilpamoottorimaiseksi tehopakkaukseksi. Täydellistä toimintaa kaikilla kierroksilla.

Tarjouspyyntö

Henkilötiedot

Tarjoan vaihdossa
Jätä soittopyyntö