Faster 545CC Kysy Ennakkotarjous

35 800,00 

+ Toimituskulu 900 €

Jätä soittopyyntö tästä laitteesta!

Tekniset tiedot

Paino: 670 kg
Sijainti: Ristiina, Etelä-Savo
Vuosimalli: 2020
Runkomateriaali: Alumiini
Pituus: 5.45 m
Leveys: 2.10 m

Lisätiedot

Kysy ennakkotarjous ja tee kaupat nyt niin saat kilpailukykyisimmän vaihtotarjouksen, vene luovutetaan keväälle 2020.

Sähkötoimisella keularampilla varustettu Faster 545 CC sopii niin monipuoliseksi kuormajuhdaksi kuin kalastukseen tai urheilusukeltajille. Veneessä on kookas keskipulpetti hyvin suojaavalla tuulilasilla, jonka takana kuljettaja ja kanssamatkustaja taittavat matkaa tuulen suojassa.
Sähkötoimisella keularampilla varustettu Faster 545 CC sopii niin monipuoliseksi kuormajuhdaksi kuin kalastukseen tai urheilusukeltajille. Veneessä on kookas keskipulpetti hyvin suojaavalla tuulilasilla, jonka takana kuljettaja ja kanssamatkustaja taittavat matkaa tuulen suojassa. Erinomaisen muunneltavuuden ja kattavan lisävarustelistan avulla veneeseen mahtuu istumaan peräti kahdeksan henkilöä. Keskipulpetin ansiosta liikkuminen veneessä on vaivatonta ja suurempikokoisiakin kuormia mahtuu helposti mukaan.

Moottori

Merkki: Honda Marine
Malli: BF100A LRTU
Tyyppi: Perämoottori, 4-tahti
Polttoaine: Bensiini
Teho: 100

Lisätiedot:
Honda BF100 –perämoottori sai kaudelle 2018 uuden, virtaviivaisuutta ja teknologista edistyksellisyyttä huokuvan ulkoasun. Lisäksi uuden moottorinohjauksen myötä suorituskyky ja taloudellisuus ovat parantuneet entisestään. Laihaseostekniikka (ECOmo) ja elektroninen monipisteruisku (PGM-FI) takaavat ainutlaatuisen taloudellisuuden ja vähäpäästöisyyden. BLAST- toiminto ja muuttuva venttiilien ajoitus (VTEC) varmistavat nopeat liikkeelle lähdöt ja kuormankestävyyden. Honda BF100 on myös kokoluokassaan varsin kevyt ja kompakti.

Tarjouspyyntö

Henkilötiedot

Tarjoan vaihdossa
Jätä soittopyyntö