Faster 525SC Kysy Ennakkotarjous

27 900,00 

+ Toimituskulu 800 €

Jätä soittopyyntö tästä laitteesta!

Tekniset tiedot

Paino: 530 kg
Sijainti: Ristiina, Etelä-Savo
Vuosimalli: 2020
Runkomateriaali: Alumiini
Pituus: 5.25 m
Leveys: 2.10 m

Lisätiedot

Kysy syystarjous ja tee kaupat nyt niin saat kilpailukykyisimmän vaihtotarjouksen, vene luovutetaan keväälle 2020.

Voimme ottaa vaihtoveneesi jo syksyllä säilytykseen meille.
Perämoottori Pakettihinta
+ BF50DK2LRTU Kampanjahinta 26 800EU_RO
+ BF60AK1LRTU Kampanjahinta 27 900EU_RO
+ BF80ALRTU Kampanjahinta 29 990EU_RO

Jämerä ja kaikkiin keleihin aina lähtövalmis tuplapulpetti-Faster, jonka merikelpoisuutta ja ajo-ominaisuuksia et tapaa monissa isommissakaan veneissä. Veneessä on erinomainen varustelu, suuri kuljetuskapasiteetti ja huippuluokan mukavuus.

Jykevä joka sään kulkija suojaavin laitapulpetein. Merikelpoisuudeltaan ja ajo-ominaisuuksiltaan kokoistaan paljon suurempien veneiden luokkaa. Alumiinivene, jossa huipputason mukavuus, varustelu ja kuljetuskapasiteetti. Tuplapulpetin takana viimalta suojassa kulkee kaikkiaan viisi henkeä, ja erittäin tukeva pulpettien väliovi vakiovarusteena. Moottorikaivon viereen sijoitetut poikkeuksellisen suuret takalaatikot tarjoavat tilavan säilytystilan ja ovat irrotettavissa. Hydrauliohjaus vakiona

Moottori

Merkki: Honda Marine
Malli: BF60AK2 LRTU
Tyyppi: Perämoottori, 4-tahti
Polttoaine: Bensiini
Teho: 60

Lisätiedot:
Hondan nelitahtiteknologiassa yhdistyy keveys ja erinomainen kiihtyvyys. Moottoriin on yhdistetty elektronisesti ohjattu polttoaineen ruiskutusjärjestelmä (PGM-FI), Hondan patentoitu ”Boosted Low Speed Torque” -järjestelmä (BLAST) ja virtaviivainen alavaihteisto. Luonnollisesti tässä pikkujättiläisessä on laihaseostekniikka (ECOmo), joka matka-ajossa parantaa polttoainetaloudellisuutta jopa 13 prosenttia kilpailijoihin verrattuna.

Tarjouspyyntö

Henkilötiedot

Tarjoan vaihdossa
Jätä soittopyyntö